preskoči na sadržaj

Gimnazija Dr. Mate Ujevića Imotski

Login
e-Dnevnik

Priloženi dokumenti:
e-D Razrednik.pdf
e-D Nastavnik.pdf

e-Dnevnik za učenike

Za pristup e-Dnevniku potrebni su podaci iz AAI sustava (mail adresa i pripadajuća lozinka dodijeljena od ustanove). Navedeno možete dobiti kod administratora Škole

____________________________

Za pristup e-Dnevniku preko usluge e-Građani potrebno je prijaviti se koristeći jednu od prihvaćenih vjerodajnica

Priloženi dokumenti:
e-D Upute za ucenike i roditelje.pdf

Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 2. 2012.

Ovaj mjesec: 106
Ovaj tjedan: 106
Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Važne upute za učenike koji pohađaju našu Školu
Autor: Ivan Milardović, 6. 9. 2020.

Obzirom na upute HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19, Gimnazija dr. Mate Ujevića donosi upute o ponašanju za vrijeme boravka u i oko škole.

 

 


 • Prvi nastavni dan, ponedjeljak 7. rujna, u školu dolaze samo učenici prvih razreda. Redovna nastava za sve ostale razrede započinje u utorak 8. rujna prema ranije objavljenom rasporedu sati.
 • Obavezno je nošenje maske u javnom prijevozu, kao i održavanje fizičke distance.  Maske treba nositi pravilno na način da cijelo vrijeme prekrivaju nos i usta.
 • Obavezno je nošenje maske za vrijeme boravka u školi. Škola će svakom  učeniku osigurati po dvije perive višekratne maske. Do podjele maski učenici su obavezni nositi maske od kuće.
 • Držati fizički razmak od barem 2m od nastavnika i ostalih učenika kada je to moguće.
 • Redovito pranje ruku tekućom vodom i sapunom. Ruke se peru prije jela, nakon korištenja toaleta, nakon dolaska izvana, nakon čišćenja nosa i kada ruke izgledaju prljavo. Za pranje ruku treba koristiti tekuću vodu i sapun.
 • U učionicama se nalazi dezinfekcijsko sredstvo za ruke. Sredstvo za dezinfekciju treba u količini od 1 do 2 ml nanijeti na suhe i čiste dlanove (obično jedan potisak). Dlanove i područje između prstiju treba protrljati dok se ne osuše, a sredstvo nije potrebno isprati.
 • Učenici ulaze u zgradu Škole na glavni i jedan od sporednih  ulaza (uputu o tome koji odjel ulazi na koji ulaz dobiti ćete od razrednika) držeći međusobno razmak. Prilikom ulaska u zgradu Škole obavezna je dezinfekcija obuće i ruku. Nema zadržavanja po hodnicima. Prilikom prolaska do učionice držati se desne strane hodnika i nepotrebno ne dodirivati površine ili predmete. Učenici ne mijenjaju učionicu već su smješteni u jednoj. Kretanje izvan učionice samo ukoliko je nužno. Veliki odmor je organiziran bez školskog zvona, u različito vrijeme za različite škole.
 • Za vrijeme boravka vani u vrijeme velikog odmora ne miješati se sa učenicima drugih razreda.
 • Za vrijeme nastave ne dijeliti svoj pribor i stvari s drugim učenicima. Izbjegavati fizički kontakt s učenicima iz drugih razreda ( u cijeloj zgradi i oko nje). Nema zadržavanja po hodnicima. Učenik sjedi uvijek na istom mjestu u klupi, nastava iz svih predmeta ( osim vježbi i praktičnog dijela) će se održavati u istoj učionici.
 • Ne dodirivati usta, nos, oči i lice. Prilikom kašljanja ili kihanja, prekriti usta i nos laktom ili papirnatom maramicom koju poslije treba baciti u koš za otpad te oprati ruke. Pri kašljanju i kihanju treba okrenuti lice od drugih osoba.
 • Na vratima toaleta naznačen je maksimalni broj korisnika i treba držati fizički razmak od 2m. Pričekati izvan toaleta ako je više učenika unutar. Redovito pranje ruku vodom i sapunom nakon korištenja toaleta. Svaka skupina ima svoj toalet za korištenje. Ne smije se koristiti toaletom druge skupine učenika.
 • Učenik koji ima povišenu temperaturu ( >37,2 °) ne smije dolaziti u školu. Obavezno je mjerenje temperatura prije dolaska u školu.
 • Zabranjen je ulazak u zgradu Škole roditeljima i drugima koji nisu zaposlenici ili učenici Škole.
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju